Eibert Pieper

Ondernemer, judoka, schutter, vader

 


Ik ben blind, maar verder is alles goed

Eibert Pieper, de blinde judoka, ondernemer en schutter heeft ondanks zijn niet zo geweldige jeugd, waar armoede, drank en het overlijden van zijn moeder op zeer jonge leeftijd een grote rol speelden, laten zien dat je met veel wilskracht en doorzettingsvermogen een heel eind kan komen in het leven. 

Zijn verhaal van komt binnenkort uit in boekvorm. 

Na het invullen van onderstaand formulier en na betaling van het verschuldigde bedrag van €22,50 (incl. verzendkosten) wordt het boek per post aan u verstuurd. U kunt het bedrag overmaken op NL44 INGB 0004724583 t.n.v. Y. Pieper. 


Schrijver, redacteur en productie van het boek Gerrit Bosman

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gastenboek

Jeannette Pieper
10-05-18 21:35:25
Ik heb dit boek met zoveel bewondering gelezen, ik kon niet stoppen met lezen..Ook al is het mijn oom , al was dat niet zo dan is het een prachtig boek met een lach en een traan, veel dingen die ik nog niet wist, diep respect, heb genoten van het prachtige boek..
Arda Eickhoff
23-04-18 17:33:12
Lieve Eibert, wij hebben je boek gelezenwij vonden het zeer aangrijpend het raakte ons wel vooral je jeugdjaren voor jou niet fijn In de sport heb je hèt gevondendaar blink je in uit.Verbouwen daar ben je een kei in je had wel aannemer kunnen worden.Maar je ondernemingschap ging je ook goed af.kortom nu geniet je samen met yvonne met volle teugen je bent een echte Bourgondië .wij kijken uit naar het volgende boek. Veel liefs Dirk & Arda
Udo Kleinhuis
19-04-18 00:01:52
Heb het boek bijna in een keer uit gelezen. Wist natuurlijk al veel van jullie, maar ook veel niet. De momenten dat ik met jullie en natuurlijk speciaal de judo momenten, mee gemaakt Heb, zal ik nooit vergeten. Ook wil ik mijn respect naar Yvonne uit dragen. Een sterke vrouw die Eibert altijd gesteund heeft. Hoop nog vele jaren van onze vriendschap te genieten. Groetjes van Udo.
Rachelle Helmans
17-04-18 21:47:13
Zondag, na jullie super gezellige viering heb ik de helft al gelezen. Vanavond de rest.. Wauw!

Dat je bijzonder bent ome Eibert, dat wist ik al. Maar nu weet ik nog zoveel meer. En tante Yvonne, ook voor jou heel veel respect! Wat een turbulente jaren hebben jullie zo gehad!

En stiekem, heel stiekem, ben ik best trots dat er zelfs een hele kleine verwijzing naar mij in staat. Haha!

Super boek, een boek wat laat zien dat er veel meer in iemand zit dan er wordt gezien door de mensen eromheen. Een aanrader!
JM den Oudsten
09-03-18 10:35:27
Lieve Eibert,

Nu een eigen site en een eigen boek waarin vast niet alle verhalen pasten. In mijn hoofd zitten zoveel meer herinneringen en gedachtenfoto's van alle (bijzondere)momenten die ik met je heb mee-gemaakt.
Zoveel van je geleerd en met je gedeeld.

Gefeliciteerd, blijf vooral jezelf en in mijn leven.

Lieve knuffels,

J.M.
Tonen: 5  10